Meer inzicht met een digitale 3d-BIM van uw vastgoed

Het Building Lifecycle Dossier van GloBLD is een digitale 3d-BIM van uw vastgoed en haar omgeving. Daarmee heeft u altijd uw gebouwdossier binnen handbereik. Alle gegevens eenduidig en feilloos online toegankelijk, ook voor derden. Ervaar het zelf in het Best Bestede Uurtje: plan hier een videochat met onze CEO Frans Leurink.

Juist nu!

Plan uw Best Bestede Uurtje

Vul uw gegevens in

Bedankt voor het invullen!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ai...

Er ging iets niet goed. Controleer het formulier of bel ons even.

Hoe werkt het?

Het Best Bestede Uurtje, juist nu!

Investeer een uurtje van uw tijd en ontdek vrijblijvend hoe het Building Lifecycle Dossier werkt voor uw woningcorporatie. Nooit meer extra reistijd en uren om de situatie ter plekke te checken. Geen gedoe met versiebeheer en verouderde gegevens.

Efficiënte offertetrajecten, omdat iedereen met de juiste gegevens werkt. Juist nu is het makkelijk en belangrijk om u te verdiepen in de mogelijkheden om efficiënt te werken.

Eenduidige en feilloze data-uitwisseling

  • Alle essentiële gebouwinformatie online beschikbaar
  • Overzichtelijk versiebeheer
  • Data veilig delen met de partners en uitvoerders
  • 3D weergave, inclusief ruimtelijke context
  • Compatible met alle formaten en programma’s

Reviews

Prime Advice

Onder de indruk

Prime Advice is onder de indruk van de innovatiekracht van GloBLD. GloBLD heeft een duidelijke visie en de frisse ideeën om deze te verwezenlijken. Zo heeft GloBLD o.a. een building life cycle dossier en een compliance tool ontwikkeld. Product-as-a-service waar Prime Advice in haar dienstverlening graag gebruik van maakt.

Kees Zijlmans, Prime Advice

Bouw Novum

Nauwe samenwerking

Door de nauwe samenwerking met GloBLD gebruiken wij data die de hele levenscyclus van onze producten ondersteunt. Door al vanaf de initiatieffasen het Arch-Data-platform van GloBLD in te zetten, ontstaan betere gebouwen die optimaal aansluiten op de gebruiker en haar omgeving. We bieden straks zelfs een nieuwe data-gedreven omgeving (IoT) die al antwoord geeft voordat consumenten of bedrijven de vraag stellen.

Marcel van den Noort, Bouw Novum

Nemetscheck

Gezamenlijk ontwikkelen

De wereld wordt steeds complexer. We werken steeds meer modelgebaseerd en samenwerkingen worden interdisciplinair. Gezamenlijke softwareontwikkeling wordt een belangrijke succesfactor in het netwerk van de toekomst. We zijn dan ook verheugd dat wij een nauwe samenwerking met GloBLD hebben ontwikkeld, die we de komende jaren verder willen verdiepen.

Stefan Kaufmann, Allplan (Nemetscheck)