Abonnementen

Stap voor stap naar een volwaardig GIS en BIM gebruik

Volwaardig GIS en BIM gebruiken begint met een abonnement van GloBLD, dat u zelf kunt samenstellen. Zo creëert u uw eigen arch-data platform met precies de functionaliteiten die u nodig heeft. Het maandelijkse abonnement richt u in door functies, ofwel apps te kiezen en aan of uit te zetten.

Deze apps staan in de GloBLD-bibliotheek en zijn met drag-and-drop te activeren en/of te deactiveren. Op deze wijze creëert u een eigen werkomgeving voor een bepaalde tijd en beheersbare kosten. Start als projectgebruiker met een basic ‘StartUp’ versie vanaf € 75 per maand of pak het groter aan als projectmanager met een ‘GrowBig’ versie vanaf €290 per maand. U kunt het abonnement te allen tijde aanpassen.

De belangrijkste mogelijkheden op een rij

Driedimensionale visualisatie
Begin met GloBLD in uw eigen beveiligde omgeving (domein) al dan niet in samenwerking met projectgebruikers. GloBLD biedt in aanvang een (online) cloud omgeving van de gehele wereld in 3D gevisualiseerd.

Publieke basis Data & Informatie
GloBLD biedt standaard toegang tot basis GIS data met de mogelijkheid extra datalagen toe te voegen. Lagen als gebouwen, vegetatie, waterwegen, bestemmingsplan, en meer overheidsdata etc. staan standaard tot uw beschikking.

Toegang tot gevarieerde 2D en 3D Data layers
Lagen aan – en uit zetten in combinatie met uw eigen ontwerp, plan of plangebied voor het inzichtelijk maken van keuzes en beoordelingen in de juiste context.

Creëer uw eigen projecten met bijbehorende LifeCycle Dossier
Eenvoudig een project aanmaken en een 3D model uploaden voor een weergave in de ruimtelijke omgeving. Koppel een projectstructuur aan het ontwerp zodat alle documenten overzichtelijk en gestructureerd kunnen worden beheerd. Alles in één omgeving.

Nodig projectdeelnemers uit in een eigen domein
Op eenvoudige wijze projectdeelnemers uitnodigen in uw eigen domein om samen met deze partners uw project verder vorm te geven en te beheren. Geeft toegang tot het project en het Building Lifecycle Dossier door permissies.

Maak gebruik van de geïntegreerde Bimplus IFC modelviewer
De Bim viewer is één van de applicaties binnen GloBLD die u samen met projectgebruikers inzet om het modelontwerp (geclassificeerd) te beoordelen. Deelontwerpen (aspectmodellen) kunnen met de partners eenvoudig op elkaar worden afgestemd. Bimplus ondersteunt alle disciplines om efficiënt te kunnen samenwerken. BIM-modelgegevens, informatie, documenten en taken worden centraal beheerd gedurende de gehele levenscyclus van het gebouw.

Uw eigen app in GloBLD? Dat loont!

GloBLD wil delen en in het kader van de integrale gedachte bieden wij de mogelijkheid uw kennis en expertise toe te voegen. Ontwikkel uw eigen app en plaats deze in de GloBLD bibliotheek. Het bedrag dat de gebruiker hiervoor betaalt, is uw verdienste. We vertellen u er graag meer over.

Meer informatie

Wilt u werken met GloBLD of een demonstratie? Neem gerust contact op, we helpen u graag.

Bekijk alle oplossingen.