BIMplus van Allplan (Nemetschek) geïntegreerd in GloBLD

Met geïntegreerde softwareoplossingen speelt ALLPLAN een cruciale rol bij het vormgeven van het ontwerp, de constructie en het beheer van de toekomst. Als centrale hub brengt ALLPLAN alle bij een project betrokken partijen samen om productief met elkaar samen te werken. Dit sluit naadloos aan bij onze ‘GloBLD I Nexton building the smart’ missie.

Dare I Share I Care

Ons gezamenlijke specifieke doel: klanten ondersteunen bij het ontwikkelen van betere structuren voor een beter leven. Daarom hebben wij de kracht van onze bedrijven, in een strategische samenwerking, met elk hun eigen specialisme op het gebied van bouwtechnologie gebundeld. Technologie stelt ons gezamenlijk in staat data van gekoppelde systemen te analyseren en slim in te zetten.

Met de naadloos geïntegreerde BIM-oplossing ‘Bimplus’ van ALLPLAN gaat GloBLD nog een stap verder. Waarbij Bimplus het GloBLD proces ondersteund en alle stakeholders van het project worden verbonden om zo efficiënt mogelijk samen te werken in elk project. BIM-modelgegevens, documenten en taken worden centraal beheerd gedurende de volledige levenscyclus van het gebouw.

GloBLD en Allplan gaan daarnaast verder samenwerken om slimme gebouw-gerelateerde applicaties te ontwikkelen in de vorm van Apps.

Bekijk alle berichten.