Internationale presentatie van GloBLD in Milaan

GloBLD is partner van het EFL (European Federation for Living), een Europees forum dat in het belang van de leden werkt om waarde aan hun onderneming toe te voegen en samen werkt aan duurzame leefomgevingen. De 21e en 22e november heeft GloBLD in Milaan zijn 3D Geo-platform gepresenteerd aan de internationale groep woningcorporaties en andere partners van het forum EFL.  Een spannend moment waar de verwachtingen hoog waren.

Het thema van de bijeenkomst in Milaan was; het bevorderen van de sociale integratie in stadsvernieuwing en daaraan gekoppeld het realiseren van betaalbare woningen in onze Europese steden. Hoe wordt hierop gestuurd en welke gegevens zijn onderdeel van deze vraagstelling. Ook in Milaan wordt gekeken naar hoe we alle betrokken disciplines kunnen verbinden met elkaar en hoe krijgen we controle op dit soort processen.

GloBLD heeft het podium gekregen om ons platform te presenteren dat aansluit op hoe we economische en duurzame leefomgevingen (Smart Urban Ecosystem) kunnen vormgeven die data gestuurd zijn.

Bekijk alle berichten.