Data-acquisitie: alle data gekoppeld

GloBLD visualiseert en analyseert de openbare ruimte middels data-acquisitie en voegt liggingscoördinaten toe aan vastgoedobjecten. De data wordt verzameld middels met inzet van diverse meettechnieken, waaronder 3D laserscans of het converteren van reeds aanwezige brongegevens, zoals het Kadaster, BAG en E-label, gecombineerd met specifieke projectgegevens.

Materiaalkeuzes doorrekenen op basis van data

De koppeling van toegepaste materialen in een object met de NIBE-database maakt het mogelijk om de CO2-gevolgen van materiaalkeuzes door te rekenen. Dankzij de IFC-standaard zijn de data compatible met alle formaten en programma’s.

GloBLD zoekt de samenwerking en gaat hiervoor allianties aan. Hoe meer partijen gebruik maken van GloBLD en informatie uploaden, hoe gedetailleerder en rijker de informatie wordt. Dankzij de participatie van gerenommeerde partijen als onder andere Nexton Group (Nederland), Nemetschek Group (Duitsland), Nibe (Nederland) en Skill Software (Duitsland) biedt GloBLD een solide basis die op grote schaal kan worden ingezet.

Bekijk alle oplossingen.